Fair Originals heeft een missie om mens, milieu en product te verbinden. Met onze mooie producten hopen wij mensen te inspireren een duurzame lifestyle te ontwikkelen.

Onze mooie, stoere en stijlvolle tassen en accessoires met een Fair & Eco verhaal passen op hun eigen manier bij een eerlijke en duurzame manier van leven. Respect voor mens en milieu speelt bij de productie een grote rol. Je vindt in de shop tassen en accessoires van leer, eco-leer, wol, recycled materiaal en van het super duurzame, ecologische en trendy kurk!

Kijk bij tassen voor de collectie of bij accessoires voor een mooie portemonnee,  handig make-up tasje of een fijne omslagdoek. Wil je meer weten over hoe je bijdraagt aan duurzame mode? Lees dan zeker meer over onze collectie tassen en accessoires van kurk.

Al onze tassen en accessoires zijn geproduceerd volgens de fairtrade normen. Met de aankoop van onze producten steun je het ambachtelijk werk van kleine producenten in hun eigen regio. Bovendien bestaat onze collectie grotendeels uit unieke stuks. Wel zo leuk om te hebben!

Nieuwsgierig geworden? We vertellen het verhaal graag verder bij elk merk.
We nodigen je van harte uit een kijkje te nemen in onze winkel. Wil je aanvullende informatie, neem dan gerust contact met ons op!

© 2014 - 2021 Fair Originals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel