Tassen en Accessoires - Eco & Fair!

ONZE MISSIE!

Een passie voor tassen en de wens om verantwoord en duurzaam te ondernemen. Dat zijn de ingrediënten waarmee wij in 2014 van start zijn gegaan met onze webshop Fair Originals.

Wij vinden het belangrijk de oorsprong te kennen van onze producten. Daarom gaan wij op zoek naar het fairtrade, ecologische en duurzame verhaal erachter. Zoals het verhaal van een Afrikaanse maker die zijn leer op een natuurlijke manier looit. Dat van Indiase broers die een familiebedrijf runnen of van een Colombiaans atelier waar producten worden vervaardigd van recyclede autobanden. Daarnaast vinden wij het milieu en duurzame productie belangrijk. We werken samen met leveranciers die hierin investeren. Meer hierover vind je bij de beschrijvingen van de merken.

Het belangrijkste blijft uiteraard de uitdaging om mooie producten te vinden voor een eerlijke prijs en genieten van mooie, stoere en stijlvolle Fair Originals en meer!

We weten dat wij niet van vandaag op morgen de wereld  kunnen verbeteren, maar dragen op onze manier een steentje bij aan een fairtrade, ecologische, duurzame  en eerlijke wereld.

We nodigen je van harte uit de webshop te ontdekken en wensen je daarbij veel plezier!

© 2014 - 2021 Fair Originals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel