Ruilen & retourneren

Wil je iets retourneren? Dat kan binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Het product moet in originele staat en verpakking worden teruggestuurd, inclusief eventuele labels. De verzendkosten voor Nederlandse zendingen zijn voor rekening van Fair Originals. Voor zendingen uit België en Duitsland vragen wij een bijdrage van € 7,50.

Voordat je een artikel terugstuurt, ontvangen we graag een e-mail op info@fairoriginals.nl  Wij sturen vervolgens een retourlink per e-mail, waarmee het retouretiket kan worden gedownload en geprint. Het pakket kan kosteloos worden aangeboden bij een PostNL punt. 

Indien gewenst, kan het retourformulier ingevuld meegestuurd worden in het pakket. Download hier het retourformulier.

Wil je een artikel ruilen voor een ander? De eerste ruiling verzorgen wij voor het gereduceerde verzendtarief van € 2,50 voor Nederland en € 5,75 voor België en Duitsland. Vervolgzendingen versturen wij op basis van de volle tarieven.

Wanneer wij het artikel retour hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestigingsmail en wordt het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 10 dagen teruggestort.

© 2014 - 2021 Fair Originals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel