Fair Kitchen Pakket

Vorige Artikel 4 van 27 Volgende
€ 39,95 € 20,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Let's cook!

De producten in dit kadopakket hebben hun oorsprong bij verschillende van onze leveranciers. Alle producten worden volgens Fairtrade normen gemaakt. Met de verkoop steun je het ambachtelijke werk van producenten in hun eigen regio!

  • Fair Kitchen Pakket
  • Inhoud  2 Katoenen Theedoeken 70x50cm, 1 Ecozz opvouwbare boodschappentas 41x47cm van gerecyclede PET flessen met afbeelding Zonnenbloemen van Vincent van Gogh, 1 Koelkastmagneet Klavertje vier 6x8cm en 1 Basilicum kweektuintje van gerecyclede theezakken
  • Merken Sari - Ecozz - BO-bondgenoten - Super Waste

SARI FAIR FASHION levert mode- en woonaccessoires van natuurlijke materialen. De veelal handmatig vervaardige producten worden door producenten gemaakt in Bangladesh, India, Nepal en Peru. Ze onderhouden langdurige contacten met hun leveranciers en werkt met hen aan ontwikkeling in bedrijfsvoering en technisch vakmanschap.

ECOZZ komt uit Tjechië en is in 2007 opgericht door 2 eco enthousiaste huisgenoten toen de meerderheid van de mensen nog niet bezig was met het milieu en plastic tasjes overal nog gratis werden weggegeven in de winkels. In de beginjaren was het daarom hard werken om een bedrijf succesvol te laten zijn, maar inmiddels is Ecozz uitgegroeid tot de grpptste producent van herbruikbare tassen in Europa. De tassen worden gemaakt van gebruikte PET flessen. De stof is zeer sterk. Door plastiek tasjes te vervangen door deze tassen wordt het milieu gespaard voor komende genereaties.

BO-BONDGENOTEN Projecten scheppen betere levens- en toekomstvoorwaarden van arme jongeren en gezinnen in Indonesië door de netto opbrengst van de verkoop van hun producten ter beschikking te stellen en het bevorderen van eerlijke handel en voorlichting over de derde wereldproblematiek. Ze begeleiden en adviseren belangeloos onderwijs- en sociale projecten in Indonesië.

SUPER WASTE producten worden met de hand gemaakt van gebruikte theezakken.  Deze zakken worden gebruikt voor het transport van de thee van de theeplantages naar de fabrieken, hotels en restaurants . Na gebruik worden de zakken gezien als afval en worden gewoonlijk dan weggegooid. Dankzij Super Waste  krijgen deze zakken een tweede leven.  Het sterke en unieke geprinte materiaal wordt bij de plaatselijke theeproducenten in India ingezameld en in hun eigen werkgelegenheidsproject omgetoverd tot duurzame en trendy producten. Samen met hun Indiase partner ontwikkelen ze innovatieve collecties waarbij upcycling, design en Fair Trade centraal staat. 

© 2014 - 2021 Fair Originals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel